keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Syksyn kuulumisia

Näin iltavuorojen aamuina otan sellaisen rentoutuneen fiiliksen haltuun syömällä aamupalaa rauhassa, selailemalla kirjoja ja blogeja, napsautan hyvää fiilistä tuovaa musiikkia soimaan ja virittäydyn iloiseen tunnelmaan. Rakastan tuoksukynttilöitä oli sitten mikä vuodenaika tahansa, arjen luksusta! Ne vie tuoksuviesteillään ajatukset syysmyrskystä aivan jonnekin muualle. Kun kotisohvalla suljen silmäni, voin kuvitella istuvani vaikkapa rannalla tuoksuttelemassa trooppisia kukkia.

 
Kuinka moni vietti viikonloppuna Halloweenia? Omani sujui tänä vuonna kaverin pippaloissa itsekyhätyssä Kill Bill asussa. Kaikki olivat täysissä tällingeissä ja jaksoivat panostaa asuihin. Koti oli koristeltu hämähäkeillä ja seiteillä, leijailevilla haamuilla, verellä ja luurangoilla ja myös tarjottavat olivat teeman mukaisia, hirveen hienoja! :)
 
 
 
Aurinko on paistanut lähes päivittäin ja sateenvarjon kantamiselta on vältytty. Tänä syksynä ei voi valittaa todellakaan ainakaan huonoista säistä! Puiden  värikkäät lehtikasat, kirpsakka sää ja kaunis auringosnpaiste saa hymyn huulille syystalkoissa rehkiessäkin.
Arkisin en keittiössä paljon pyörähtele, mutta viikonloppuisin tykkään kokkailla jotain pientä ja helppoa. Ruokaa on tullut varastua ihan kunnolla taas viikonloppuna, joten talvikerros on kunnossa :D Vaniljakastike on päässyt uusiin tehtäviin jälkkäreiden lisäksi: aamukahvini kaveriksi! Ei niin hyvän näköistä, mutta mahtavan makuista! Kun en nyt jäis vaan kahvin lisäksi koukkuun siihen :D
Lämpimien texmex-leipien ohje täältä
 
Kinuskiomena ohje täältä
 
Hunajassa pyöritellystä sipulista saa hyvän lisän ruokiin!
P.S. Kaivarin Kanuunassa on aivan törkeen hyvää porkkanakakkua! Parasta mitä oon koskaan maistanut :P
 
Otuksia joka lähtöön. Jep..mulla on jo joulukalenteri :D Tai jollekin päivälle joka 24 tunnille suklaata ;)
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti