tiistai 22. joulukuuta 2015

Hyvää Joulua ♥

Viikot hujahtaa ihan silmänräpäyksessä eikä aina meinaa pysyä perässä edes mitä päivää eletään. Nyt on kuitenkin enää pari yötä jouluun! :) Nyt kun olemme käyneet katsastamassa uuden Star Warsin ja käyneet pitkästä aikaa joulukirkossa laulamassa joululauluja, voi jo alkaa rauhottua pyhiksi. Loppuviikosta olisikin tarkoitus hengähtää hetki ja ottaa ihan vaan rennosti. Tänään jouluhommat jatkuu joulutorttujen väkertämisellä (kyllä, niitä ei voi olla koskaan liikaa) ja ehkä jouluisten leffojen katselulla.Toivotaan vielä lunta maahan!

Jouluna on tiedossa perheen kanssa oleilua ja rentoutumista. Siihen yhdistetään "sopivasti" hyvää ruokaa ja herkkuja. Eli käytännössä jouluruokien ylensyömistä ja löhölomailua ;) Tarkoitus olisi kuitenkin tehdä muutakin kuin tuijottaa telkkaria. Lautapelit ja ulkoilu on myös hyvä tapa viettää aikaa yhdessä. Mitään sen kummempia joulusuunnitelmia meillä ei oikeastaan ole. Tarkoitus on ihan vaan nauttia joulutunnelmasta, ottaa rennosti ja tehdä vähän sitä miltä itsestä tuntuu.

Nyt on hyvä fiilis myös siitä, että liityimme WWF:n kummeiksi sademetsien uhanalaisille asukeille, kuten niille niin suloisille simpansseille :) Jos mietit hyvänmielen joululahjaa itselle, josta on suurta hyötyä tulevaisuuden kannalta, tässä yksi hyvä vaihtoehto! :)

Mitä teidän jouluun kuuluu?

Tässä postauksessa tosiaan tunnelmia sunnuntaiselta Meet&Greet illalta Aallonkodin huoneistohotellilta, jossa 30 onnekasta lukijaa pääsi tapaamaan Lindaa, Alexaa ja Mariannaa. Teemana oli rennosti Christamas pyjama party ja hengailimmekin rennoissa kuteissa pari tuntia jutellen ja nauttien hyvistä tarjoiluista ja upeista näkymistä Finlandia-sviitistä. Kiitos järjestäjille kivasta kokemuksesta! :) Onkos siellä muita meetteihin tänä vuonna tai aiemmin osallistuneita? :)

Tämän vuoden meininkejä läpikäydessä päällimmäisenä mieleen nousee kiitollisuus siitä, että olen päässyt kokemaan unohtumattomia elämyksiä ja tekemään sellaista, mistä olen aina unelmoinutkin. Toivon mukaan ensi vuosi täynnä upeita hetkiä ja unelmat taas lähempänä. Iso kiitos ja halaus kaikille uusille ja vanhoille tuttavuuksille myös täällä blogien maailmassa. <3

Hyvää Joulua ja onnellista Uutta Vuotta! <3   


2 kommenttia:

  1. Oi ihanat kuvat♥ Hyvää joulua sinne suuntaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jensku <3 Hyviä juttuja myös sulla kirjotettu! Hyvää Joulua! :)

      Poista