keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vuoden vikat terpat :)

Takana on aivan ihania, akkuja lataavia lomapäiviä läheisten kanssa ja joulukin oli juuri sellainen hyvän mielen joulu kuin sen toivoinkin olevan. Rauhallinen, lämmin ja iloinen fiilis löysi kyllä perille vaikkei lumi niin tehnytkään. Leipomisesta tulee viimeistään se kadonnut joulutunnelma, on se laatikoiden ja joulutorttujen tuoksu niin hyvä! Nautimmekin niistä ja tietysti kinkusta joulupöydän ääressä, joihin kumpienkin vanhemmat olivat taikoneet aivan älyttömän hyvät herkut kasaan. Kuten aina, meillä on kaksi joulua kummankin vanhemmilla. Mummini luonahan nautimme ennen joulua jo ns. ruotsalaisen jouluaterian, johon kuului mm. lihapullia! Vanhempiemme joululaatikoista monet olivat vähän spesiaalimpiakin, kuten punajuuri-feta/sinihomejuusto ja bataattilaatikko.  Kalapöytähän on myös yksi ihan lemppari! Aina lupaan, etten vedä ihan ruokaövereitä, mutta vuosi vuodelta överit on vaan entistä pahemmat :D Olo oli kuin hylkeellä eikä liikkumisesta tullut oikein mitään :D Mieluisia lahjoja saivat kaikki ja ihanat muistot jäi tästäkin joulusta! On nautittu pitkistä yöunista, auringonpaisteesta lempimaisemissa, naurusta, pusuista, syöty, saunottu, nautittu kodin lämmöstä, katsottu leffoja ja vain oltu. Täydellistä! Suuri kiitos kuuluu kumpienkin porukoille mahdeista tarjoiluista ja tunnelmasta!


Joulufiilistä sai vihertävien nurtien ja linnunlaulun keskellä vähän hakea, mutta onneksi saatiin lumi maahan, se tekee kyllä ihmeitä maisemalle ja fiilikselle. Valon kanssa saa vielä juosta kilpaa, valoisa aika kestää vieläkin vain muutaman hassun tunnin. Toivotaan vielä vähän lisää lunta niin pääsee enemmänkin ulkoilemaan ja hiihtämään! Viimepäivien kuvailut auringonlaskussa sai taas huomaamaan suomen luonnon kauneuden.


keväiset maisemat jouluaattona matkalla vanhemmille :D


Nyt koitellaan saada Rooman to do lista päätökseen ja katsoa vähän myös ruokapaikkoja sieltä valmiiksi. kivempi olla selvät sävelet kaikkeen eikä kävellä sokkona ympäriinsä tai järkyttävän täysiin turistipaikkoihin nälän kourissa.

Tässä on nyt ollut vähän näitä tankkauspäiviä ja uudella innolla ens vuonna palataan taas tuttujen treenien pariin kuluttamaan vähän talvivarastoja.

Huomenna vietellään uutta vuotta rennosti kaveriporukalla ja voi olla, että suunnistamme loppuillaksi Senaatintorille.Vuodeksi 2016 ei ole suunnitelmia, joskus niistä on vain parempi poiketa, nauttia ja elää takki auki tehden mitä huvittaa ja mikä parhaalta tuntuu. Tähän ikään mennessä olen huomannut, että on turha odottaa mitään. Mikään ei kuitenkaan mene täysin kuin on suunniteltu. En siis osaa odottaa mitään muuta kuin tapahtumarikasta elämää tällä tutulla toimivalla elämänasenteellani. :)

Onnellisia vuoden vikoja päiviä ja ihanaa uutta vuotta jokaiselle! Ens vuonna palaillaan <3


  

  

 great minds think alike? :D Toi miestentuoksu on se ihana Dior Sauvage <3

Tapaninpäivänä Laukkosken ihanissa luonnonmaisemissa :)

 

  

 

Sunnuntaina käytiin Eläinmuseolla, jossa teemana oli mammutit. Tuolla vierähti tovi ja matkattiin parissa tunnissa esihistorialliselta ajalta tähän päivään :)

 

 

 

´
niin upea eläin - ja miten uhanalainen tiikerikin on!


 
 
 


 

  
 

  

 

kiss?


 

 

 


 

 


Sit pizzalle ja Punavuoren ja Ullanlinnan kautta Kaivariin kuvaamaan!


 


 

 


2 kommenttia: