keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Hello Holiday

Viikonloppu sujui super rennoissa meiningeissä nukkuen, kavereilla iltaa istuen, Hateful Eight-leffaa katsoen ja pitkästä aikaa Namussa käyden. Hodareiden voimalla päästiin takaisin elävien kirjoihin ``rankan`` illan jäljiltä ;) Nykyään tulee ihan tosi harvoin käytyä ulkona ja vaikkemme pikkutunneille asti viipyneetkään, tuntui kyllä kropassa sunnuntaina. Kävelylenkit talvisissa maisemissa hangissa kimmeltävässä auringonpaisteessa jeesaa kyllä aina väsymyksen kanssa. Sunnuntaiset Häämessut Wanhassa satamassa viimeistelivät täydellisen latauksen viimeistä työviikkoa varten ennen lomaa.
 Tällä viikolla on tullut syötyä ennätysaikaisin laskiaispullia ja runebergin torttujakin. Tänä viikonloppuna juhlistetaan mun porukoiden kanssa 25v. synttäreitä, reissataan Roomaan ja loman jälkeen pidetään tyttöjen kaa yhteinen synttärbrunssi Mercur-raflassa/keilahallissa.

Matkalaukkuja on alettu täällä pakkailemaan hieman kevyemmillä vetimillä kuin missä viime päivinä on Suomessa totuttu kulkemaan. Roomassa keskilämpötila näyttäis olevan +10 hujakoilla eikä luntakaan ole odotettavissa. Kamera, kengät, rahaa, passi ja hammasharja - niillä pärjää jo aika pitkälle. Lisäksi kaupunkiloman kävelyretkille paljon välipalapatukkaa ja pientä naposteltavaa. Ruokaahan ei saa koskaan tarpeeksi tai liian usein, joten nälkään on hyvä varautua. Aikalailla tavaraa tuntuu lyhyellekin matkalle kertyvän, vaikka sovittiin että jaetaan matkalaukku suunnilleen puoliksi.
 Italia vei sydämeni aiemmalla Riminin reissullamme ja vanhoja kuvia selatessa valtaa mahdoton kaipuu ja into takaisin Italiaan!  Aion ainakin herkutella ihan huolella (ihan tosi?!) ja onneksi seura arvostaa hyvää ruokaa ihan yhtä paljon. Hiljalleen onkin siis aika hypätä arjesta lomamodeen <3

Tässä unelmien hääpukuja ja jos ei ne kaikkia kiinnosta niin haaveiden laukkuja ja kenkiä löytyy muuten täältä :) Kuulemisiin <3
 

 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti