keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Snow Snaps

Hyvää uutta vuotta kaikille! I`m back ihanien arkihaasteiden ja -ilojen parissa :) Viime vuoden viimeistä päivää juhlistettiin ystäväporukan luona uuden vuoden illanistujaisissa lautapeli pelailujen parissa. Sitten olikin aika laskea ja huutaa hyvää uutta vuotta  ennen ilotulitteiden paukuttelua. Kiitos kivasta illasta kaikille!
 
 
Tää lumimyräkkä on saanut liikenteen aivan sekaisin. Ihanaa että lumi nyt todenteolla kuitenkin viimein valaisi maan ja kohtahan täältä karataan toivottavasti lumettomampaan Roomaan :) 
Vuoden työkiireet eivät ole vielä kunnolla alkaneetkaan, mutta tuntuu, että viikon päästä alkava loma tulee kyllä tarpeeseen. Takana on onneksi pidennetty viikonloppu mikä tarkoittaa mulle omaa aikaa, pitkiä yöunia, urheilua,leffoja, shoppailua, ruokaa, musiikkia ja saunomista. Katse keväässä olen myös tehnyt mökin pihasuunnittelua ja viikonloppuna on tiedossa The Hateful Eight-leffa, kavereita ja messuilua.
Miten siellä on vuosi lähtenyt rullaamaan? :)


Lauantai starttasi rentouttavasti Katin Kauneuskulman Suolahuone-hoidolla. Se teki hyvää iholle sekä hengitysteille ja oli ihan uusi kokemus. Suositelen käymään jos kärsit pitkittyneestä nuhasta tai haluat muuten rentoutua kuvittelemalla itsesi merenrannalle suolan tuoksuun :) Kiitos tästä joululahjasta!
Innostuttiin pitämään Blini-ilta ja onhan nää ihan supereita vaikka valmistus viekin aikaa :)
Tacovuoka on helppo ja hyvä! :P
Ne kylmät paukkupakkaset olivat mielestäni ihania. Luonto on niin kaunis lumikerroksessaan ja puun oksat huurteisena. Kylmään ilmaankin tottuu, herätys vaan talviunilta, kunnolla vaan päälle  ja eskimona ulkoilemaan! En voi kieltää ettei sen jälkeen olisi mitä parhain idea linnottautua kotiin kaakaon ja vilttien pariin. Lapsena sitä vaan laskettiin mäkeä ja luisteltiin reippaasti -20 pakkasissa ilman mitään ongelmaa ja nyt tuntuu -10 olevan liikaa? 
 
Olihan se mahtavaa katsoa kun pikkuleijonat voittivat MM-kultaa, vaikkei tapoihin muuten kuulu jokaista peliä seurata. Siitä innostuneena vedettiin myös luistimet jalkaan ja mentiin kentälle (luistelemaan) ja syömään :)
 
 
Joulun lööbailut on saanut ansaitsemansa päätöksen-kunnon treeniä! Onneksi lähisalin ryhmislukkari on nyt päivitetty kevätkuntoon ja sieltä löytyy mm. afrokuntotanssia! Olen oppinut myös elämään sen kanssa, että toisinaan treeneissäni homma tyssää totaallisesti vaikkapa reissujen tai lomien takia. Aikalailla siis fiilispohjalta mennään, mutta pääsääntöisesti pyrin pitämään jonkinlaista rytmiä yllä. Viime vuoden aikana eksyin muistaakseni tasan kerran jooga tunnille ja valitsin aina mielummin jonkin tehotreeneistä. Muistan kuitenkin hyvin sen mahtavan fiiliksen mikä joogasta jäi ja rento rytmi tuntuikin toimivan hyvin. Uusia juttuja siis vaan rohkeasti kokeilemaan :)
Miltäs teidän treenivuosi 2016 näyttää? Uusia innostuksia tai tavoitteita?
 
 
 


 

Näiden höpinöiden tiimoilta toivottelen ihanaa viikon jatkoa. Nyt suutarille hakemaan kenkulit vetoketjukorjauksesta. Aina sama juttu! :D Loppuun ihania inspiskuvia lehdistä :) Muita mainoskuvien keräilijöitä siellä? :)

 

2 kommenttia: