tiistai 16. helmikuuta 2016

February Fotos

Energiatasot ovat pari viime päivää olleet aivan nollassa johtuen flunssan aiheuttamasta kurkkukivusta. Siitä huolimatta olen kulkenut hymyssäsuin karmeasta loskakelistä huolimatta. Helmikuussa on taas treenit rullannnut reippasti ja olen koittanut vähentää (en täysin kieltää) sokeria sen kaikissa muodoissa. Lisäksi olen jo alkanut hieman fiilistelemään lähestyvää? kevättä. Kotiin on eksynyt kukkia ja kynsissäkin loistaa pirtsakan kirsikanpinkki :)

Eilen oli Katin kauneuskulman avoimet ovet. Kuinka ihanaa olikaan saada kasvohoitolahjakortti ystävänpäivän kunniaksi. Suunnistinkin vapaapäivän kunniaksi sinne taas uudestaan tänään rentoutumaan. Muuten viikonloppuun on kuulunut ainakin Vanhankylänniemessä ulkoilua ja Indiana Jones- leffoja <3 Viime viikolla kokoonnuimme tyttöjen leffailtaa varten. Oli ihana nähdä taas pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Tuntuu, että harvoin saa nykyän sovitettua aikatauluja yhteen. Jotenkin myös niistä rennoista sauna-kotiperjantaista on muodostunut ihana viikonloppuperinne kaiken arkihulinan keskellä. Perinteeksi on myös näköjään muodostunut koneen kiinni pitäminen, täytyy jatkossa vähän skarppailla kirjoittelujen kanssa ;)

Toivottavasti teidänkin ystävänpäivä oli rakkaudentäyteinen. Itse vietimme sen todella rennosti kuten joka vuosi: hengailtiin kahdestaan, käytiin syömässä ja ja kierreltiin kaikkialla keskustassa. Lahjaksi annoin itse yllätys yllätys leffoja :D Rafla, jossa vietimme samalla perhetutun synttäreitä oli viihtyisä turkkilainen ravintola Ani Telakkakadulla. Mikä tunnelma -ja mikä ruoan määrä :D Seisovassa pöydässä oli kaikki niin hyvin esillä ja siitä vaan päättämään mitä lautaselle latoo ja missä järkässä

Ihanaa, miten vanhempani ja mummini muistaa aina postikortilla. Itse sitten ainut hetki jolloin lähetetään postikortteja on jouluna tai matkoilta. Aivan liian harvoin siis ja voisihan sitä muistaa muulloinkin ihan muutenkin vain! (note to self)

Arskat ja rasvat aurinkoon! B)

Vedenjuonti on ollut tärkeässä osassa omissa pienissä hyvinvointirutiineissa. Sainkin ihon pehmeydestä ja kimmoisuudesta kehujakin tänään ihonhoidossa! Vesi lisää ihon kirkkautta, kimmoisuutta ja puhtautta. Raitis ilma ja liikunta tekee myös ihmeitä iholle. Koitan muistaa aina puhdistaa kasvot meikistä ennen hikitreenejä tai ulkolenkkejä. Niillä pienillä päivittäisillä teoilla voi vaikuttaa ihon hyvinvointiin huomattavasti pidemmällä tähtäimellä. Ei iho siitä ainakaan nuorru, deal with it.

Talvisin mun iho on ahkerasta rasvaamisesta huolimatta osittain kuiva. Kosmetologin huomautus siitä ei tullut yllätyksenä. Odotan niin että ihokin alkaa saada kunnolla aurinkoa ja sitä myötä parempaa kuntoa. Pisamatkin olisi ihan tervetulleita nenälle. Joskus käytän kasvojenkin iholle pieniä määriä Moroccanoilin hiusöljyä.

Mitkä ovat sinun ihonhoitorutiinejasi?

Pirteitä pakkaspäiviä! <3
  
  
Muista ihonhoito ettet muutu Uunoksi ;)

 Ullanlinnan vanhoja rakennuksia :)

  
Kaisaniemen ranta auringonlaskun aikaan <3 (ihana kännykameran laatu)

 


 

  

niin mikä se sokerin vähentämis helmikuu juttu oli?;)

 
ihania puuesineitä vanhankylännimenen käsintekijöiden näyttelyssä. Ja vuoden eka pääsiäismuna! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti