maanantai 29. helmikuuta 2016

Sun Vibes

Se olis sitten maanantai ja uusi viikko käyntiin! Nää kiireettömät arki-illat on ihan parhautta, jolloin on aikaa vain olla ja pysähtyä. Koko viikonloppu ollaankin oltu menossa. Ollaan ainakin vietetty mummon 75 v. synttäreitä ihanan konserttielämyksen muodossa Järvenpää-talolla, syöty poikaystävän äidin synttäreillä blinejä, nähty kavereita, istuttu iltaa Apollolla ja testattu kaverin uutta autoa. Eipä silti, kerettiin me akkujakin latailla ihan hyvin. Tää päivä on ihasteltu Oscar-ehdokkaiden upeita tyylejä.
 
 Jaksan aina vaan fiilistellä näitä aurinkoisia päiviä, koska niistä vaan saa ihan mielettömästi virtaa. Kohta koittaa ihanien kevätvaatteiden vuoro: Rakastan hippivaikutteista mokkaa, hapsuja ja maanläheisiä sävyjä. Maaliskuuhan on aina ollut jo mulle jo sellainen virallinen kevät?kuukausi ;) Vaikka lumesta ei vielä päästä hetkeen eroon, jo se, että kuudeltakin on vielä valoa on luksusta. Tästä valon lisääntymisestä voi nauttia vaikka olisi töissä. Onhan töissä isot lasit kadulle joista valo pääsee hyvin sisälle. Valon määrän lisäännyttyä ei aamuheräämisetkään tunnu lainkaan niin kamalilta, vaikka sängyn vetovoima onkin voimakas näin talvisin. Lisäksi lintujen laulu ja kuivat kadut nostavat kevätfiiliksen kattoon.
lähestyvän pääsiäisen kunniaksi testiin spesiaalimpaa: kinderjädet!
ei oo uunilohen voittanutta :)
 
Ateneumin uusi näyttely keskittyy tuttujen teosten lisäksi Japanin taiteeseen. Kannattaa käydä tsekkaamassa.
 
Ihanat lumikelit innosti kasaamaan iltalenkillä luminallen :D
Kevätsäät ovatkin oivia kävelylenkeille. Paras keino kevätväsymyksen taltuttamiseen onkin treeni ulkoilmassa. Kesällä oli selkeästi enemmän lenkkivaihe, mutta syksyllä iski taas ikävä perinteisiä salitreenejä. Ehdoton en ole edelleenkään treeneissäkään, meen vähän sen mukaan mikä tuntuu hyvältä, tavoitteena hyvä fiilis ja sitten taas nautitaan ne päivän pullat :) Rakastan hyvää ruokaa (=pitsaa, suklaata ja hamppareita..) liikaa luopuakseni niistä. Kohtuus tietty kaikessa. Urheilen säännöllisesti enkä kiellä itseltäni täysin mitään. Uusilla tunneilla tulee hypättyä aina pois omalta mukavuusalueelta ja huomattua, että kyllä sitä pärjää muissakin kuin niissä lempparilajeissa.  
 
Nyt on jo onneksi se kurkkukipu sivuutettu. Sen muutaman päivän kun tuijotteli vaan telkkaa niin alkaa kummasti nappaamaan vähän tylsemmätkin hommat kuten siivous. Tuli kyllä huomattua kaikki pienetkin pölypallot nurkissa ja jynssättyä pinnat niin että vaihteeksi on ihan hyvä itsekin päästä jo tuulettumaan :D  
 
Toimii muuten pirun hyvin se tumma hiuspuuteri mistä aikasemmin höpöttelin tyvivärinä. Tässä nyt yksi esimerkki :)
Viettäkää mukava viikko! Nyt painun lenkille ja pehkuihin. Palaillaan taas :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti