tiistai 29. maaliskuuta 2016

Easter

Se olis taas arki ja vikat aurinkoiset pipokelit kuulkaas :) Pääsiäisenä tulikin tehtyä kaikkea ``kesäistä`` kuten mökkeiltyä, grilllattua vuoden ekat makkarat ja pilkottua ulkona polttopuuta. Mökillä aurinko porotti jo sen verran lämpimänä, että kuumahan siinä tuli puita pätkiessä.
Se oli pääiäisloman paikka ja rentoutumisloma takana! Meillä se sujui hyvin rauhallisissa tunnelmissa ulkona reippaillen ja yhteisestä ajasta nauttien. Univelkoja on nukuttu kunnolla pois ja päästy ihan kunnolla lomamoodiin. Sohvalla on röhnötetty rästiin jääneitä leffoja katsoen, syöty ja tehty muutamia lenkkejä auringossa.  Nyt ähkyn tuottama energia ja liikkumattomuus on saanut taas sisäsisen treeni-innon vauhtiin ja olenkin löytänyt itseni juoksemasta tuolla puoliksi sulaneilla teillä. Kun juoksuolo iskee niin silloin on juostava! :D Hyvää vastapainoa salijumpille.
Pääsiäsdinneri on ollut koreana niin meillä kotona kuin kylässäkin. Menussa on ollut lohikatkarapu munakasrullaa, karitsaa minttuhyytelöllä ja kermamarinadila ihanla, bataattia, lohkoperunoita, parsaa, suklaata ja keväistä salaattia.. Yhtä ähky taisi olla viimeksi jouluna! Mä kuulun niihin muuten jotka pitää mämmistä, entä te? Kiitos tästä pääsiäisestä! Miten siellä on nautittu vapaista? 
Tää kevät on ollut ihmeen flunssaton (koputan puuta), nähtävästi vitamiinit ja monipuolinen ruokavalio on tehnyt tehtävänsä. Hiukset ja kynnet ainakin vaan kasvaa ja kasvaa..Tällä viikolla työpäiviä sattuu olemaan vain kolme, pehmeä lasku siis pääsiäishulinoiden jälkeen ;) Nauttikaa valosta :)
 
 lohimunakasrullaa, vuohenjuustobataattiveneitä, karitsanpaistia ja sitruunakakkua..:))
PashaKindereitä <3
Karistanpaisti oli niin hyvää! Mut saa ällötyksen valtaan yleensä ne lihojen erilaiset jänteet ja rustot ja niistä traumatisoituneena skippaan mielelläni kaikki vähänkin läskiä sisältävät lihat. Tää liha oli ihan buenoa! 
dress BikBok

 

 
Dolt$ut!

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti