maanantai 23. toukokuuta 2016

The Flower Duet

Täällä on nautittu kesäpäivistä niin täysillä kuin vaan töiltä ehtii. Kirppikselle on nyt viety myyntiin tavaraa kevätsiivouksen jäljiltä. Paljon on sellaista, jota ilmankin pärjää ja josta voi helposti luopua. On hälyttävää ja herättävää huomata, miten arvotonta kaupasta kalliilla ostettu tavara loppujen lopuksi on kun sen myy ``käytettynä``. Harva asia säilyttää arvonsa, kannattaa satsata pysyvämpään: elämyksiin ja tunteisiin joiden arvo on mittaamaton. On kiva huomata, miten vähän rompetta tarvitsee oikeasti, olo on onnellisempi vähemmälläkin. Onnellisimmaksi saa aurinko, hyvä balanssi, ihmiset ja ihan muut asiat kuin materia. :)
Mokkanahkahameet ja off the shoulder topit on tän kesän juttu. Jos pitäisi valita vain yksi kombo koko kesäksi olisi se juurikin tämänmallinen. Oon ihan hulluna tän kevään boheemiin hippimuotiin. Maustan sitä country henkisillä yksityiskohdilla. Seuraavat kuvat ovat Koiramäen pajutallilta. Pajutallin puoti on pullollaan kaikkea kesäistä sisustukseen, pihalle ja puutarhaan. Pihalla tervehtivät minipossut Arvi ja Otto :) Pihoilla omenapuut ovat nyt kauneimmassa loistossaan.
 


 

 


 

Viikonloppu meni kavereiden luona grillaillessa, mökillä puuhastellessa, kotona kisakatsomossa ja brunssilla. Tuntuu, että pitkään jatkuneen kiirekauden jälkeen asiat ovat asettuneet taas kepeämpään rytmiin. Tykkään touhottaa, mutta nyt kesän myötä olen keskittynyt vaan nauttimaan auringosta. Kesälomakin häämöttää juhannuksen jälkeen.


 Oon niin ilonen, että ihan kotikulmalla on ihan mielettömän hyvät lenkkimaisemat ja varsinkin nyt kun sät ovat olleet ihan täydelliset, luonto oikein kutsuu luokseen nauttimaan.

Sunnuntaina ihastelimme tyttöjen kanssa maisemia Töölönlahdelle Meripaviljongin ikkunapöydästä. Brunssilta löytyi kaikkea meidän makuun: tuoreita hedelmiä vartaissa, kalaa monen moisissa lajeissa, tajuttoman hyvää ciabatta leipää, katkarapuja, simpukoita ym. Tarjonta oli ihan 5/5, kannattaa ottaa suunta tänne mikäli tykkää Ursulan tyylisistä merellisistä ja merenelävillisistä ravintoloista. 

Nyt ylös, ulos ja iltalenkille. Aurinkoista viikonstarttia! <3

 
 

Kesällä on kiva kävellä ympäri Helsinkiä ja katsoa paikkoja ´´turistin´´ silmin. Miksi lähteä merta edemmäs kalaan kauniita näkymiä ja veneitä metsästämään? :)
6 kommenttia:

 1. Kaunis mokkahame ja sinä :) Kevät ja aurinko, ne ovat lyömätön yhdistelmä. Brunssit ovat käteviä, silloin kun itse ei jaksa tehdä viikonloppuisin ruokaa, monesti brunssipöydistä löytyy mitä ihanimpia herkkuja. Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Satu! Brunssit ja buffetit on helppoja ja niillä pärjää melkein koko päivän. Ainakin silloin jos ottaa missioksi maistaa vähän kaikkea ;) Aurinkoista alkukesää sinnekin <3

   Poista
 2. Oi tuo mokkahame on aivan ihana ja sopii sulle täydellisesti!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Tää 70-luku vaikutteinen muoti on niin mun makuun ja kaupat onkin nyt pullollaan mokkavaatteita <3

   Poista
 3. Aivan upea asukokonaisuus, oot ihan hurrrjan kaunis *_*

  VastaaPoista