tiistai 10. toukokuuta 2016

Hello May!

Energiaa tiistaihin! Oon ollut niin fiiliksissä tästä säästä, tästäköhän se kesä viimein alkaisi. Ainakin lupaavalta näyttää :) Paljoa ei sisällä viitsisi kökkiä vaan on lähdettävä ulos nauttimaan auringosta ja ulkoilmasta niin paljon kuin vain töiden lomassa ehtii. Piknikit, terassikahvittelut / terdeilyt ja ulkoliikunta on vaan niin parasta juuri alkukesällä. Pidetään sormet ja varpaat ristissä, että tänhetkiset ennusteet keskimääräistä lämpimämmästä kesästä toteutuvat. Saisi vaan mun kevätallergia ja jatkuva aivastelu jo helpottaa! Pitkään koitin mennä siedätyshoidolla, mutta kaikkien viihtyvyyden kannalta oli lopulta annettava periksi ja alettava popsia allergialääkkeitä.

Viime hetken parhaimpia paloja on ollut kesälomien varmistuminen, rusketus, pyörien kesäkuntoon saanti, mission impossiblen valmistuminen = ikkunoiden pesu, ulkolenkkien rullaus, iltaiset MM kisakatsojaiset,missikisat ja kirppispöydän varaus. 

  

Olen ollut huono bloggaaja myös pitkälti siitä syystä, että tää kompuutteri ei ole ottanut kunnolla toimiakseen näinä päivinä. Yritän kuitenkin parhaani vaikka tää aparaatti toimii suhteellisen HI-TAAS-TI. Täytyy saada kovalevy jonne saan kaiken tärkeimmän säilöön ennen kuin tää Fujitsu räjähtää :D

 
Vappuinen donitsien yliannostus ja hieman positiivisempi ruokamuisto: Stefan`s Steakhousen hampparit. Voin suositella tätä raflaa, vaikken vieläkään tiedä Amarillon Chevrejä parempia hamppareita. Tiedätkö sinä?

Hyviä burgeripaikkoja jakoon!! :)

 
Meicä ja cide :D Ja keväinen kauppatori <3 Meren tuoksu ja mansikat :)Taas yksi ihana vappu takana <3 Vietimme sen ystäväpariskunnan kanssa rauhallisesti ja todella rennosti raflassa syöden ja kaverin juuri myyntikuntoon rempatulla Ullanlinnan asunnolla hengaillen. Kattoterassilta oli kivat näkyvät kun aurinko laski kaupungin ja talojen kattojen yllä. Vappu oli hauska ja meidän näköisemme. Espalla oli tuttuun tapaan liikkeellä paljon populaa mutta hyvin mahduimme sekaan kävelemään. Helsingissä vapputunnelma on aina päivisin parhaimmillaan, mutta oli harmi huomata, että jo kuutisen tuntia myöhemmin se oli kauheimmillaan :O Siinä vaiheessa oli jo hyvä lähteä kotiin zombilandiasta.

Miten teidän vappu meni?

 
Ihan superi Nachos Chorizo

poikaystävän äidin Kreikan tuliaisia. Salviaa, oreganoa, karkkia, laukkua :)


äitienpäivän kaffeilla Vanhankylänniemessä :)

 

Kiitos äidille, että olet opettanut nöyryyttä ja kunnioitusta sekä näyttänyt rakkautta ja vahvuutta. Sitä samaa rakkautta välitän nyt eteenpäin elämässä. Kiitos, että olet minun äitini. <3


Onpas vanha kuva :D pikkuveli ja äiti <3

 

Letit on tän kesän juttu! Varsinkin ranskikset kummallekin puolelle ja latvat letille. Niitä on tullut töissäkin tehtyä paljon. Kirjastokin on pullollaan helppoja lettiohjekirjoja. Ja mallipääksi joku tulee aivan varmasti mielellään :) 

 
Lemmenlaaksossa samoilemassa 


2 kommenttia: