keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Summer Wine

Kesäloma se senkuin lähestyy, jippii! Tässä taloudessa on kärsitty hieman flunssaisesta olosta, joten on otettu aika iisisti että lomalla olisi sitten terve. Nyt vaan koitetaan pumpata itsemme täyteen vitamiineja ja nukkua hyvin. Vikat työpäivät pusketaan nyt hyvällä draivilla ja sitten on ansaitun hengähdystauon paikka. Tilaankin lomaksi kasan kesäisiä, aurinkoisia päiviä :)

kammottu ysärihuulipunasävy on palannut - ja näyttääkin yllättävän hyvältä. Kesäisen vaaleisiin vaatteisiin yhdistettynä vaikutelma ei ole lainkaan goottimainen, enemmänkin hienostunut. Itselläni huulissa NYX:n Full Throttle Loaded. 
  
Tällä viikolla huomasin myyntiin tulleen jo suomalaisia mansikoita, niin hyviä! Ruispuuro ja mansikat taitaa olla tästä eteenpäin helppojen ja terveellisten aamupalojen ykkönen. Toinen maistuva versio on mansikat ja kinuskikastike, maistuu parhaalta sängyssä nautittuna :) 

Alla näkyvien kirjojen lisäksi paras kirjalöytö on ollut akupunktiota kehonhuollossa käsittelevä kirjanen. Iltoja onkin kulunut akupisteitä etsien :D

 

Ihanaa kun kesän myötä ikkunamme takana on varsinainen live-luonto-show meneillään. Aamuisin kun avaan partsin oven, saan heräillä rauhassa lintujen viserryksen tahtiin ja kohta pomppiikin jo pikkuoravat ja linnut puiden oksilla. Silloin tällöin ikkunalaudoille ilmaantuu pikkulintuja katselemaan. Myös ne ei niin kivat kimalaiset ovat kiinnostuneet parvekkeestamme. Ikkunoihin viime viikolla ropiseva sadekin on jotenkin todella rentouttavaa. Nurtsi ja märkä asfaltti tuoksuu niin hyvältä.
 Parasta suklaata ikinä on Kinderit! Eräs päivä niitä tuli taas syötyä pussi ja levy kaupalla :D Muita Kinder faneja siellä? 
  

Poikaystäväni äidillä on hoidossa supersöpö 7 viikkoinen labbistyttö <3 Se on kunnon energiapommi ja aina vauhti päällä, mutta vähän kasvettuaan se lähtee opaskoirakouluun. Odotan, että saadaan se hoitoon. Koirakuume on jo iskenyt ja tahtoisin niin oman Ranskanbulldogin. Se olisi beige, ryppyinen äijä nimeltään Jabba :) <3

Ihanaa juhannusta ja kesäisiä päiviä sinne <3

2 kommenttia:

  1. Oi nam mansikat!♥ Täytyy itekkin käydä torilta hakemassa viikonloppuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan erimakuisia kuin alkukesänä ostetut espanjalaiset mansikat. Kinuskikastikkeen kanssa ihan bueno! :)

      Poista