tiistai 2. elokuuta 2016

August

Loppukesän ensimmäisiä päiviä vietellään. Mahtavia kesämuistoja taas tältä kesältä, ja vielä koko elokuu edessä! Tästä kesästä on saanut paljon energiaa ja luonnonrauhaa tulevaan syksyyn :) Loppukesän kynnyksellä tupsahdin taas tänne jakamaan ``vähän`` muistoja alkukesältä. Luvassa kuvia mökkiolympialaisista, Löylystä ja yleisesti kesämeiningeistä. Kiitos jos siellä ollaan vielä langoilla vaikka täältäkin on pidetty vähän kesälomaa.

Kroppa ja mieli on puhdistunut ja herännyt arkirytmeihin sekä alotettuihin kevyisiin treeneihin syksyä silmällä pitäen. Varsinkin aamulenkit on hyvää fiilistä tuovaa puuhaa. Jos ei jaksa juosta niin yleensä hölkyttelen menemään ihan mielellään. Alussa aina jalat ja kroppa tuntuu vähän kohmeisilta, mutta pian tuntee kuinka koko keho aktivoituu ja koko päivä lähtee paljon virkeämmin alkuun. Aina ei aamulenkit arki aikatauluihin sovi, mutta näillä keleillä hölkkäilee ihan hyvin illemmallakin.

Mulla oli ihan superherkkumöhö loma ja olo oli monesti sen mukainen: hampaat tuntui likaisilta, turvotti, uni ei meinannut tulla, vatsaan sattui ja syömisrytmit oli enemmän ja vähemmän sekaisin. Kehossa tuntui hyvällä tavalla kyllä heti kun rytmit ja ateriat palautui arjen myötä kohdilleen. En kadu mitään lomaherkuttelujani ja hyvä ruoka on yksi parhaista asioista elämässä, mutta hyvä olo ja balanssi on kaikki kaikessa.

Pidetään sormet ristissä, että viikonloppuna säät suosii. Lauantaina on veljien dj keikka kalliossa, Kallio Block Party. Sinne tsekkamaan kaikki hyvän kesämusan ystävät :)

Iloista ja hyvinvoivaa arkeen paluuta sinne <3


 kesän ykkösn grilliherkku: pekonipommit kolagrillikastikkeella + kiinankaalia sinihomejuustokastikkeella
 uusi laji olympialaiskisailuun: hulavanne ;)
koirakaverit <3 luksuslaavu
 juhannustunnelmia Laukkoskelta


Go Raaka Ananas!
 Waltarin sillalla

ilmakivääriammuntaa ja rapukävelyä :DPalkintojen jako! Silloin oli vielä Anttila pystyssä :(

Kesäinen MM kisakatsomo kotona :)
 Roberts coffeen fitnessbrunssilla

 chillailua Löylyllä
 ei reissua ilman jädeä ;)
Porukoiden kisulit Bella Ja Donna
 My Sevenissä TAAS syömässä..tällä kertaa jättikatkarapuja :P

 Ja seuraavaksi RUPLA:n vegebrunssilla. Tai no kakutteluksihan se meni :D

2 kommenttia:

  1. Ihanan kesäiset kuvat tässä postauksessa! :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenskuli <3 Sun festarilook oli aivan ihana! Hippivaikutteet ja nahka/mokka sopii yhteen ku nenä päähän!:)

      Poista