tiistai 16. elokuuta 2016

Summer Outfits

Vaikka vielä aurinko paistaa, ilma tuntuu jo selvästi syksyisemmältä ja viileältä. Vaikka sää onkin aika mälsä tällä hetkellä, vielä olisi kaiken järjen mukaan kesää ja sen mukaisia asukuvia jäljellä ;) Mulla päässä pyörii vaan vielä miljoona kesähesa kohdetta kuten Vallisaari ja Lintsi joten toivon todella kesäkelien vielä koittavan!

Tulevana viikonloppuna koittaa aika yhdelle tämän kesän kohokohdista. Päästään nimittäin juhlimaan ystäväpariskunnan häitä Punkaharjulle. Häät ovat ihan suosikkijuhla. Spesiaalit niistä tekee se tunne, kun läheiset astuvat alttarille sanomaan tahdon. Sellaista spesiaalia siis lauantaina edessä <3 Ajatuskin saa jo tipan linssiin ;D Aletaan jo oikeasti olla elämässä tässä vaiheessa, minä ja kaikki ystävät. Aika hurjaa - ja mahtavaa! Viikonloppua odotellessa siis :) 

Nautitaan vikoista kesäpäivistä ihan kybällä ;)

Kyllä puku vaan tekee tästäkin miehestä tavallistakin komeamman!! <3Shoes Vans | dress & bag Mango | jacket Cubus 2 kommenttia:

 1. Voi miten upealta näytät!<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jensku! Sun Tallinnan kuvia kun katseli niin alkoi tehdä mieli piipahtaa siellä "etelässä" syömässä ja ihastelemassa vanhaa kaupunkia :) Vietä mahti loppukesä <3

   Poista