keskiviikko 24. elokuuta 2016

Wedding Weekend

Elämysten täyteinen viikonloppu takana ja vapaapäiväkin on vilahtanut ohi ihan hujauksessa univelkoja kuitaten ja Vallisaaressa ulkoillen. Kuten aiemmin uumoilin, on viikonloppuun mahtunut rakkautta ja iloisia hetkiä. Se huipentui lauantaisiin ystäväpariskunnan häihin, joiden myötä ihanat Tanja ja Rasmus saatettiin juhlaseurueen parissa avioliittoon Punkaharjun kirkossa ja Kerimaan lomakeskuksessa.
Meille osui vihkitilaisuuden aikaisen ripottelun jälkeen päivälle ihan huippusää, aurinko paistoi ja oli lämmintä, vaikka muuten koko viikon on tuntunut vain satavan. Hyvä tuuri, vaikka sadehan tässä tapauksessa tietää vain onnea. Takana on ihana kesäinen pitkä vapaaviikonloppu - tuntunut ihan kunnon minilomalta :)

 Mielettömän kaunis pari ja ikimuistoiset hääjuhlat luonnonkauniissa maisemissa. Ilta jatkui lomakeskuksessa hyvän ruoan, hauskan ja perinteitä kunnioittavan ohjelman ja rennon saunaillan merkeissä. Ohjelmaa riitti vauvasta vaariin mm.tanssin ja photoboothin merkeissä.Tutulle kaveriporukallemme oli varattu oma iso mökki. Ilon kyyneliä mahtui päivän varrelle ja olen superonnellinen näiden mahtavien ystävien puolesta <3 Sunnuntaina jatkettiin sitten juhlimisen tiimoilta melko lyhyiden yöunien jälkeen Joensuuhun sukulaista moikkaamaan. Kuskia vaihdellen ja jätskitaukoja pitäen huristeltiin sitten takaisin kotiin. Näin elokuun lopulla täytyy taas sanoa, että oli kyllä yksi elämäni parhaista kesistä. Niin paljon hauskoja rentoja hetkiä,  muistoja ja rakkaita ihmisiä. Vaikkemme mistään huumaavasta helleaallosta saaneet nauttia, niin silti tänä kesänä on tullut uitua ja tehtyä enemmän niitä muitakin kesäjuttuja kuin moneen vuoteen. 
Onkos siellä muita kesähäissä vierailleita? :) 

mekko spirit store | kengät Zara | laukku Mango


 Matkalla Punkaharjulle piipahdettiin Savonlinnan rannassa syömässä, ravintola Majakan burgeri CHECK ;)


jossakin päin Joensuusta takaisintullessa ihasteltiin isoa koskea ja syötiin tottakai jädet ;P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti