maanantai 19. syyskuuta 2016

Cribs & Pink Slip

Täällä mä nyt taas sitten höpöttelen! Kesäisiä hellepäiviä piisaa, ei hullumpaa syyskuuussa ;)
 Tämä alkusyksy on ollut omistettu hyvälle ololle. Kaikki ulospäin suuntautuva hyvä lähtee meistä sisältä. Aina kannattaa voida hyvin! Olo on tasapainoinen kun on ihania ihmisiä ympärillä, tekee mitä rakastaa ja ehtii huomaamaan, etä hyviä pieniä asioita tapahtuu jatkuvasti.
 

Body tattoiden ohella olen näin syksyllä ihastunut merihenkiseen pukeutumiseen tummansinisine- ja raitasävyineen sekä nappeineen. Oikeastaan se on aina ollut mun mieleen, jonka takia tämänkin vuotuinen  Navy-aalto tuntuu enemmän kuin omalta jutulta. Stockallahan tää teema on nyt erittäin hyvin hallussa kun skanditeemainen Norden Runt-kampanja on valloillaan.

Viime päivinä on tuntunut siltä kun oltaisiin takaisin toukokuussa ja kesän ensimmäisissä  lämpimissä keleissä. Tällainen syksy on niin ihana ulkoilun ja pukeutumisen kannalta. Aurinko on tuonut paljon hyvää oloa arkeen <3 Nämä ihan pienetkin hetket ovat tärkeitä päivän aikana ja vaalinkin omaa aikaa tärkeänä voimavarana. Jos saan valita päivästä kaksi parasta hengähdyshetkeä on valinta aika helppo: aamiainen ja lenkki. Aamiaisella ammennan puuron lisäksi energiaa päivän askareisiin. Iltalenkit ovat myös yksi juttu joita rakastan. Silloin tyhjenee pää kaikesta turhasta ja saa ihastella ihania auringonlaskuja.
 
 
 
 Welcome to our cribs kierros loppuun vielä :D

 
 

 


Rakastan Afrikka teemaa sisustuksessakin. Yksi suuri unelmani on päästä joskus matkalle Afrikkaan ja safarille. Sydämestä osa kuuluu villille luonnolle ja eläimille <3
Aurikoa alkusyksyyn <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti