torstai 29. syyskuuta 2016

September set

Keli on vähän pimeä, mutta ei valon puute ole vaikuttanut liikaa syys suunnitelmiin. Arki on rullannut hyvällä buugilla nauttien ulko ja uintitreeneistä, kivoista uusista syys sarjoista (nikon & maisan luksusmatkat^^), kavereista, töistä ja kodista. Viikonlopun suunnitelmissa olisi ehkä ainakin sirkuksessa vierailu piiitkästä aikaa. Kuvailujen suhteen keli ei puolet vuodesta ole mikään paras mahdollinen, mutta en oo mitenkään liian pedantti ollut koskaan valon ja laadun suhteen. Ei kaiken tarvitse olla niin täydellistä, kunhan tunnelma tulee esille ;)


Pinaattiletut ja punajuurisalaatti oli yksi lemppariruista pienenä. Letuthan on tosi helppoja tehdä, kannattaa googlata! Kaupan einesletut on ihan kumisia ja  toista luokkaa. Puolukkahillo näiden kanssa on just bueno. Terveellisempi vaihtoehto sokeriletuille ja super helppo! Aina ei lamppu vaan syty ja sitten setistä tulee tällaista... ;D

 
Hyvien yöunien jälkeen ja aurinkoisilla keleillä olo on vähemmän pannulla päähän lyöty ja sitten saattaakin tulla ihmismäistä settiä ulos kamerasta ja päästä 8)

Sirkus Finlandiassa Kaisaniemessä

 kävi kyllä sääliksi noita sirkushevosia..ei ihan ihanneympäristö niille ravata samaa ympyrää edestaas musiikin soidessa kovaa ja valojen välkkyessä silmiin :/

 couscousilla vaihtelua perus salaateille

Sunnuntai on viikon lempipäiviäni. Saa nauttia pitkistä hitaista aamuista sängyssä pitkään makoillen ja rennosta päivästä kun ei yleensä ole kiire mihinkään. Täytyy olla ainakin se yksi päivä viikossa kun on lupa olla tekemättä mitään. Kavereiden kesken kun olemme kaikki niin kiireisiä arkena on mahtavaa, että voimme sunnuntaisin kokoontua yhteen vaikka brunssin merkeissä ja vaihtaa kuulumisia :)

Cafe Talon brunssilla

  Kauppatorilla Silakkamarkkinoilla <3

 

 


Eiran Sandrossa brunssilla. Yks parhaista brunssi paikoista!!


Varsinkin asiakkaiden parissa töissä huomaan yllättävän monen vastaavan ``Mitä kuuluu?`` kysymykseen suomalaiseen tyyliin ``...ihan hyvää, kiitos``. Kertomusta jatkettuaan huomaan monen hoksaavan pienen komppauksen jälkeen, että paremminhan ei voisi ehkä edes mennä ja tajuavan itsekkin elämässään olevan kaiken hyvin. Ulkomaalaiset taas monesti toteavat reippaasti ``Actually I HAVE TO say that everything is GREAT, thanks!``...ja stoori jatkuu.  Esimerkiksi Italiassa ilmapiiri on ihanan vapautunut. Ei jatkuvasti katsella nenänvartta pitkin ja mittailla asioita ja ihmisiä joka vinkkelistä. Onko se sitä tai onko se tota ja mitähän muut on mieltä. Annetaan olla juuri sellainen kuin on ja elämän fokus on hyvässä fiiliksessä. Ei kaikkien tarvitse olla samasta puusta veistettyjä tai mahtua mauttomaksi muovattuihin muotteihin. Meillä suomalaisilla on valitettavan usein tapana vähätellä ja pyydellä anteeksi jos menee hyvin?

FitOona kirjaa lainaten: ``Jokaisella meistä on mahdollisuus rajattomaan hyvään oloon ja onnellisuuteen. Jostain syystä ympäristöllämme on tapana yrittää viedä meitä alaspäin, jos haluamme tavoitella jotain suurempaa. Meidän pitäisi muka tuntea syyllisyyttä, että keskitymme itseemme, parempi olisi vain tyytyä olemaan paikallaan. Ei missään nimessä. Jokainen ihminen, joka vetää meitä takaisin pohjamutiin, ei ole elämämme arvoinen.


Onnellista viikonloppua sinne!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti