tiistai 11. lokakuuta 2016

Fall

Hyvää uutta alkanutta vikkoa! Takana rentouttava viikonloppu, aurinko pilkistelee (pimeet jutut jatkuu), fiilis on hyvä ja uusi kiva viikko edessä! Lokakuu on saapunut kylmempien ilmojen saattelemana, mutta olen koitanut nauttia ja ikuistaa mahtavaa ruskaa, joka on juuri nyt kauneimmillaan. Arvokas luonnonvalo alkaa olla vähissä, mutta vitamiinien voimalla mennään ;)

Tämä viikko tulee olemaan aika kiireinen, mutta paljon kivoja juttuja tiedossa. Se on pyhitetty urheilulle, levolle, hyvälle ruoalle (ekoille jouluisille leivonnaisille ja suklaille), hoitokoiralle, vuoden vikoille mökkeilyille, kaverin synttäreille, hulluille päiville ja kotona olemiselle. Nyt vielä pika kuulumiset tänne, kuppi kahvia naamaan, työmode päälle ja illalla ehkä lenkille. Kivaa viikkoa sinne <3

Hoitohauvelivauveli Fendi <3
Sametti on tän syksyn juttu. Löysin vaatekaapin kätköstä sattumalta jotakin ajankohtaista, hieman jouluisessa värissä mutta kuitenkin. Ehkä kehittelen sen ympärille jonkin kokonaisuuden jossain vaiheessa :)

jacket Zara

 

classic 90`sUusi vanha innostukseni, kutominen tulee ainakin viemeään useita tunteja tulevista päivistä. Nukkumaan menokin venähtää usein liian myöhään kun en ole malttanut päästää irti puikoista :D

Sori näistä semi masentavista kuvista, mutta tuolta siellä ulkona näyttää..


Stockan hulluilta päiviltä ei mulle tarttunut mukaan muutakuin mini Bonsai puu :D Mies löysi ainakin hyvät housut.

Seikkailupuisto Korkeessa Mustikkamaalla pääsin toteuttamaan yhden suuren haaveeni eli pitkillä radoilla köysiliun,flengauksen.  Niin hauskaa!! :) Nyt oonkin sitten ollut viikon ihan jumissa joka paikasta, eli rankkuusvaroitus annettu ;) Löytyykö sieltä seikkailupuistoissa vierailleita? Mikä niistä on mielestänne paras?

 Kyllä kirpparilta löytyy, tällasta tällä kertaa :)


Oklahoma edustaa Villiä Länttä Tikkurilassa


Mökillä "reippaana" syystalkoissa :)

 Bik Bok

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti