torstai 27. lokakuuta 2016

Kauneusmessut ja kuulumisia

Täällä on nautittu elämän pienistä laatuhetkistä. Niitä oman elämäni laatuhetkiä ovat keltaisissa lehtikasoissa lapsen lailla hyppiminen, suu auki ja silmät pyöreinä kauneusmessuilla tuotteiden ihastelu ja maistiaisten syönti, puhtaisiin lakanoihin hyppääminen päikkäreitä nukkumaan, kotiin saapuessa valmiit kokatut illalliset, spontaanit kivat hetket kavereiden kanssa tai uppoutuminen hyvän kirjan maailmaan. Lauantaina käytiin porukalla keilaamassa kampissa ja syömässä Coloradossa. Colorado on tosi kivan oloinen, Tiksin Oklahoman tyylinen paikka. Friteeratut ravut oli erikoisen hyviä!

 

Olen maistanut jo tähän mennessä lähes kaikkia jouluherkkuja joulupöydän ruokia lukuunottamattam Koska, miksi ei? Suolaa ja makeaa vuorotellen. Jaksaa nääs herkutella pidempään eikä tuu totaalista makea koomaa ;) Brunsseilla sitä oppii. Katotaan niitä dieettejä sitten ens vuonna?! Klassisisia joulutorttuja taikinalla ja luumumarmeladilla rakastan ja niitä olenkin leiponut jo, mutta muodoilla leikkimisen voi aloittaa jo nyt tulevana Halloweenina. Muutamat bloggaajat, esim. Uino ovat lähteneet mukaan #uudetmuodot haasteeseen ja ihastuin Halloween torttuihin sen veraan, että päätin itsekin niitä kokeilla. Dronningholmilta olikin tullut hyllyyn uutuus marmeladi makuja, joista omena-kanelista tuli heti suosikki. Näihin kammottaviin leivontahetkiin vain kaksi levyä päällekkäin muotoihin ja leikkaamaan! Muumiotortut oli niin söpöjä <3 Lisää ideoita täältä ja täältä.

 

Vaikka päivät ovatkin jo todella kylmiä, ei se haittaa ollenkaan, kun saa nauttia muutamista ihanista ja kirpsakoista aurinkoisista ilmoista. Saan aimo annoksen energiaa kun saa lähteä kävelemään ulos silloin kun aurinko näyttäytyy ja silmä lepää keltaisessa hehkussa. Valonpilkahdukset synkkyyden keskellä ovat vähitellen alkava joulun odotus ja pikkujoulukausi.


 valmiina talveen! Kutomis innostuksen tulos ja messujen tuliainen korujoulukalenteri :)

Nautitaan nyt ennen kuin maisema muuttuu synkän harmaaksi, tai paremmassa tapauksessa valkoiseksi :) Loppuun tunnelmia kauneusmessuilta. Tsemppiä syksyyn! <3 MjTakuuvarmat raakasuklaa ja protskupatukka överit tulee aina messuilla, maistiaisia joka suunnasta..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti