perjantai 25. marraskuuta 2016

It`s beginning to feel a lot like Christmas :)

Näinhän sitä selvittiin Black Friday hulinasta ja Marraskuusta kunnialla läpi vaikka tää lumi tuli/ lumi suli-kaamos monesti meinaakin viedä mehut ihan kokonaan :D Viime viikonloppu oli ihana koska vapaa! Ihan parasta kun aamulla kello ei soikkaan kukonlaulun aikaan ja lämpimän peiton alle voi jäädä  just niin pitkään kuin huvittaa ja kääntää vaikka kymmenen kertaa kylkeä jatkaen loikoilua <3 Mun ei tosin viikonloppuinakaan tule nukuttua kovin pitkään, vaan sisäinen kello herättää viimeistään kympiltä. Nautin suht aikaisista aamuista, jää enemmän tunteja päivään ;) Nautin todella lööbailupäivistästä, jolloin en ole bookannut mitenkään älyttömästi ohjelmaa.

 


 


Vapaapäivä sujui liikunnallisissa ja hauskoissa merkeissä trampoliinipuisto Rushissa :)

Plörinäksi menneistä yöunista oppineena menee nykyään töllö jo ajoissa kiinni ja valolaitteet vaihtuu mielummin kirjaan. Hyvä fiilis jatkuu koko päivän kun on mennyt aikaisemmin nukkumaan ja iltavuoro aamut aloittaa vaikka kevyellä treenillä tai lenkillä, vaikka ihan pihalla olisi sinne lähtiessä. Suunpielet saa korviin myös hyvän musiikin ja aamupalan siivättämät aamut, vaikka keli olisi harmaa.

 

Tällä viikolla on tosiaan viimeistään siirrytty joulumeininkeihin ihan täysin! Kaikki alkoi viime lauantaina jouluillanistujaisilla parhaiden tyyppien kanssa, jota on seurannut joulumarkkinat-ja kadut, joululahja ostokset, tunnelmaan sopivien biisien soittaminen sekä kuusen koristelu. Ei varmaan kahteen kertaan tarvitse sanoa, että täältä löytyy jouluihminen (vai tonttu?) henkeen ja vereen. Kerrankin saa taas fiilistellä ja luoda tunnelmaa kotiinkin kunnolla. Visuaalisena ihmisenä kaikki kauniit valot ja koristelut saavat hyvälle tuulelle :) Eikä joulufiilistä ilman joulun tuoksua ja makuja ;) Sinihomejuustoon oon hurahtanut ihan täysin, vaikka en siitä alun alkaen tykännyt ollenkaan. Joulutortuista joudun varmaan vieroitushoitoon kohta, sen verran rajattomasti tullut niitä nautittua :D Still not seeing any line there.. :) Mites siellä sujuu tonttuilut?


dress BikBok

 


Beware My Seven.. Keravan Hong Yun (vai miten se meni :D) kiinalaisen buffa on ihan 5/5. Mainisen jostain ravintolasta jos se on oikeesti mun mieleen ja tässä tapahtui sellainen suositus sysäys (+ vyöhön muutaman reiän lisäys).

Sushiburrito paikka SoMa Helsingissä meni myös testiin. Ekan kerran vierailevat saa HSL matkakortilla ruoan kybällä (norm n. 15e) ja eri tee laatuja saa maistella ja napata vaikka syömisten kaveriksi mukaan mieleisensä. Bandit Alaska sushi burrito on paras ;) Löytyy täältä myös salaatteja joka makuun.
Nyt se ois moikat tältä erää <3

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Thank You Helen <3 I just love your pictures at Electric Sunrise blog. Certainly following you! Have a great Christmas time :)

      Poista