torstai 1. joulukuuta 2016

Uunikana

Joulukuu, jippii! <3 Sen kunniaksi päätin jakaa super hyvän kotiruoka reseptin ja muutamat kuvat taas. Blogien seuraamisessa on myös se hyvä puoli, että niistä löytää aina silloin tällöin ihan sairaan hyviä reseptivinkkejä! Tällä kertaa testasin uunikanaa Boursin valkosipulijuustolla. Tykkään aina sooloilla niihin vähän kaikkea omaa myös :D Reseptin saat kokonaisuudessaan Strictly Style-blogin aiemmasta julkaisusta

Ihanaa joulunaikaa! :)

 

Perunoihin Taco spice mixiä ja perunakuorrute maustetta

 
Uusi ihastus valkosipuli pääsi vuokaan paprikoiden sekaan

Ketsupin sijaan kanojen päälle laitoin miedon Taco kastikkeen

 

Loppuun pakollinen Pehmojen pyllistys :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti