maanantai 12. joulukuuta 2016

Xmas Factors

Joulun kunniaksi jakoon pikkujoulukauden lemppari asuja. Niihin kuuluu ehdottomasti ylipolvensaappaat <3 Arkikäytössä olen totaalisesti hurahtanut BikBokin korkeavyötäröisiin farkkuihin. Niin helppo yhdistää KAIKEN kanssa, varsinkin lyhythelmaisten paitojen! 

 

 

   

 

 Itsenäisyyspäivän aikaan on sääkin ollut kauniin sinivalkoinen. Linnanjuhlien värien käytössä oltiin rohkaistuttu. Paljon näkyi kimallusta, pinkkiä ja samettista punaista sekä kukkakuoseja. Omia suosikkejani tyylin osalta olivat Emilia Saksman, Susanna Rissanen sekä tietysti Robin. Ketkä säväyttivät sinua tänä vuonna? 

Täällä on jouluherkuteltu mummin luona koko perheen voimin. Herkuteltu on myös kotona. Joulunajan himotus nro1 on ehdottomasti se perinteinen riisipuuro kanelilla ja sokerilla! Tyttöjjenillan teemaksi taas valikoitui wine&cheese. Neljän tunnin makumatka ja höpöttely vastasi ihan minilomaa Italiaan :) Lähinnä odotan nyt vain innoissani, että pääsisi takaisin treeniruotuun ja sen myötä ruokapuolikin muuttuisi vähän kuin automaattisesti parempaan päin. 

 

 

 

  

 

 
 
 
 Saara Aallon matkaa X-Factorin finaaliin asti on ollut mahtavaa seurattavaa. Katsottiinko siellä eilen finaalia? Toinen sija ei todellakaan tässä tapauksessa ole häviö.

Vaikka sää on harmaan tasainen ei arjen tarvitse olla sellasta. Olen ihan tietoisesti pyrkinyt luomaan itselleni sellaisen arjen josta nautin. Kaikkeen ei voi vaikuttaa mutta sisintä kuunnellen pyrin kontrolloimaan arkea itse niin paljon kuin pystyn. Sisintään voi kuulla vain kun antaa sille tilaa ja aikaa. Rauhoitutaan loppuun siis jouluisiin tunnelmiin Tuomaan markkinoilta ja Korson joulupolulta :) Ihanaa joulunaikaa sinnekin<3


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti